Kitul de Diversificare 

pentru Copii Sănătoși 

și Mame Liniștite

Înscrie-te gratuit la Newsletter-ul Pediatree  și vei primi tot ce trebuie să știi  pentru a începe Diversificarea cu dreptul

Fără SPAM. Adresa ta de email este în siguranță

Bună,

Sunt  Dr. Ilinca Tranulis

mamă a 3 copii, medic specialist pediatru și Consultant În Lactație IBCLC.

Am participat în calitate de speaker la peste 50 de conferințe și întâlniri dedicate mamei și copiilor și sunt autor al unor numeroase articole și filme educaționale pe subiecte de pediatrie.

De-a lungul carierei mele am ajutat peste 10 000 de mame cu sfaturi despre alimentația bebelușilor lor, încă din primele zile.

Probabil că nici nu mai știi când au trecut ultimele luni din viața ta de proaspătă mamă: nopți nedormite, colici, vizite la pediatru și, peste toate, multă bucurie.

Și iată că acum urmează o etapă nouă, la fel de importantă, cu provocările și bucuriile ei specifice:


DIVERSIFICAREA

Știu cu câtă curiozitate, bucurie și emoție aștepți momentul în care bebelușul tău va gusta pentru prima dată mâncare “adevărată”!

Cu tine în gând am creat 

KITUL DE DIVERSIFICARE

pe care ți-l ofer gratuit!


În el vei găsi nu una, ci 3 resurse foarte utile care îți vor da toate informațiile necesare pentru a începe diversificarea cu dreptul, și anume:

  • Cele mai frecvente 5 întrebări pe care mi le pun mamele în legătură cu diversificarea, împreună cu răspunsurile mele
  • 7 alimente cu care să incepi prima săptămână de diversificare (și idei despre cum să le prepari indiferent dacă mergi pe o diversifcare clasică sau pe autodiversificare – BLW)
  • 10 Lucruri importante de știut când începi diversificarea – sfaturile de maximă importanță fără de care nicio mamă nu iese din cabinetul meu!

Introducerea alimentelor solide în alimentația bebelușului tău îi deschide acestuia o poartă înspre o lume nouă, plină de culori, texturi și arome.

Mai mult, îi formează obiceiuri sănătoase care îl vor ajuta să crească mare și să se dezvolte armonios!

Cu aceste 3 resurse gratuite vei ști tot ceea ce contează cu adevărat pentru o diversificare liniștită

Dă click mai jos, introdu adresa de email și le primești imediat!

Înscrie-te în Newsletter-ul Pediatree și vei primi gratuit Kitul de Diversificare. Vei primi de asemenea și alte lucruri interesante precum sfaturi gratuite, resurse gratuite de parenting și difersificare, precum și notificari despre viitoarele cursuri sau evenimente ale Dr. Ilinca Tranulis. Poți renunța oricând la aceste e-mailuri prin intermediul linkului de dezabonare pe care îl găsești în fiecare e-mail. Prin înscriere ești de acord cu termenii și politica de confidențialitate a acestui site web.

© 2024 - Pediatree.ro