WORKSHOP LIVE cu Dr. Ilinca Tranulis

Alăptează cu Ușurință, Calm și Încredere din prima zi!

Ultimele locuri disponibile!  Rezervă-l pe al tău chiar acum!

Data & ORa :

28 Ianuarie 2021

19.00 - Ora României

00
Zile
.
 
00
Ore
.
 
04
Minute
.
 
32
Secunde

You missed out!

Știai că...

98% dintre mamele din Romania își doresc să își alăpteze copilul
98%

Dar în realitate...

doar 12% reușesc să o facă exclusiv în primele 6 luni după naștere?
12%

Împreună, putem bate orice statistică

Dintre toate lucrurile noi pe care le experimentezi imediat după naștere, alăptatul (succesul cu care alăptezi) este cel care face diferența între o mamă liniștită și o mamă stresată...

... între zile și nopți calme în care vă bucurați de fiecare moment și zile și nopți pline de plânsete de bebeluș, vizite angoasante la pediatru și peste toate astea... sentimentul de vinovăție că întâmpini probleme cu ceva atât de natural.

În acest Workshop LIVE, îți voi arăta tot ce ai nevoie să știi pentru a începe alăptarea cu dreptul, indiferent dacă te afli la primul copil sau nu.

Când ești însărcinată...

vrei să te pregătești cât mai bine pentru momentul nașterii...


Așadar începi să citești tot ce îți pică în mâna despre medici, maternități, moașe, moduri diferite de a naște, tehnici de respirație, plan de naștere și multe alte lucruri similare. 

Este perfect normal și recomandat să faci asta. Educația înseamnă putere și orice femeie are dreptul și ar trebui să facă alegeri informate în ceea ce privește momentul important al nașterii.

Însă în tot acest amalgam de informații este ușor să pierzi din vedere un lucru deosebit de important:

momentul ce urmează imediat după naștere, cel al primelor ore și zile din viața bebelușului tău - merită o la fel de mare atenție din partea ta.


Marele mit este că alăptarea înseamnă doar să pui copilul la sân și el să manânce.

Alăptarea este într-adevăr ceva natural, dar ea vine cu provocări specifice și se poate transforma rapid într-unul dintre cele mai stresante aspecte ale vieții tale de nouă mamă

Dacă nu pornești cu dreptul, apar pe rând probleme cum ar fi: 

Răni pe sâni care dor

Decreșterea Lactației

Plânsete ale bebelușului care nu îți dau pace

Înfundarea canalelor mamare care provoacă complicații (mastite)

Bebe nu ia in greutate.

În curând, fiecare vizită la pediatru se transformă într-o sursă de îngrijorare și anxietate.

  • “Oare de ce nu pot face asta?"
  • "De ce nu pot face un lucru atât de simplu pe care milioane de alte mame îl fac fără probleme?"
  • "Ce este în neregulă cu mine?”

Acestea sunt întrebările care îți trec prin minte în fiecare zi...  ceea ce nu te ajută deloc, mai ales că oricum ești nedormită și te mai și recuperezi după o naștere.

Vreau să știi un lucru: 

SUNT AICI pentru tine, AM ÎNCREDERE în tine și vreau să te ajut să ai un start cât mai bun în aventura care este creșterea unui copil.

ILINCA TRANULIS  //  Medic Specialist Pediatru, Consultant În Lactație IBCLC

Sunt mamă a trei copii și medic pediatru cu 6 ani de experiență. Am participat în calitate de speaker la peste 50 de conferințe și întâlniri dedicate mamei și copiilor și sunt autor al unor numeroase articole și filme educaționale pe subiecte de alăptare și pediatrie. 

Sunt și o infocată sustinatore a hrănirii exclusive a copiilor cu lapte matern până la vârstă de 6 luni, atunci când acest lucru este posibil.

De aceea am inițiat primul call-center de consiliere în alăptare din România, iar urmarea firească a fost deschiderea unei Clinici de Alăptare, în cadrul căruia am ajutat peste 5000 de mame să pornească cu dreptul în hrănirea bebelușilor lor și să aibă o experiență de alăptare liniștită și satisfăcătoare. 

Astăzi, vreau să te ajut și pe ține să obții rezultate similare, prin primul meu workshop online, live, dedicat alăptării.

dr. Ilinca Tranulis

Iată despre ce vom discuta în timpul Workshop-ului de Alăptare Eficientă: 

  1. 1

    Beneficiile alaptarii: pentru bebe, mamă și întreaga familie!

  2. 2
    Cum să te pregătești pentru alaptare încă din timpul sarcinii.
  3. 3
    Alăptarea și “ora magică”: ce să faci dar mai ales ce să nu faci în prima ora din viața bebelușului tău.
  4. 4
    Primele supturi: la ce să te aștepți și cum să stăpânești o tehnică corectă de alăptat.
  5. 5
    Cum știi că Bebe mănâncă suficient. 
  6. 6
    Ce să faci dacă apar probleme: totul despre cantitatea de lapte, angorjarea sânilor, răni și durere în timpul suptului.
  7. 7
    Când problema devine mai mare decât tine: cui să te adresezi dacă ai nevoie de sprijin suplimentar

BONUS - Sesiune LIVE de Întrebări și Răspunsuri

Fiecare participant va putea pune întrebări la finalul Workshop-ului. Astfel vei găsi răspunsuri și la unele din cele mai frecvente întrebări pe care le aud tot timpul de la mamele care intră zilnic în cabinetul meu.

Workshop-ul va avea loc pe ZOOM, iar locurile sunt limitate. 

Rezervă-l pe al tău chiar acum!

Am ajutat peste 5,000 de mame să treacă cu succes peste problemele legate de alăptare, deci poți fi sigură că știu despre ce vorbesc. 

Iată ce spun alte proaspete mame despre mine:

“In ziua de azi, mai ales cand devii parinte pentru prima data, ai o plaja intreaga de informatii. Intrebarea este: cum alegi informatia cea mai buna? Raspunsul eu l-am gasit tocmai cercetand “piața”: Ilinca Tranulis, un medic pediatru care este relaxat la consultatii dar si ferm in decizii. Ma incred total in toate recomadarile ei, pentru ca ii cunosc experienta de mama, medic si om care promoveaza alaptarea prin tot ceea ce face. Pentru mine alaptarea este un dar minunat, insa e importat sa ai langa tine oameni care te inteleg si te sustin.” 

CLAUDIA NICOLAU  //  35 ani

Doamna dr. Ilinca Tranulis m-a ajutat sa imi inteleg mai bine copilul si nevoie lui si faptul ca greutatile pe care le intampin in alaptare nu sunt fara solutie si ca nu sunt intalnite doar la mine. Mi-a oferit sfaturi foarte bune despre cum sa abordez problemele, conducand la o relatie mai buna cu copilul meu.

ANGELICA VASILE  //  33 ani

Este un curs pe care îl recomand, dar mai mult de atât recomand omul din spatele cursului.
Ilinca Tranulis m-a ajutat sa am încredere în copilul meu pentru că știe cât și ce are nevoie. Mulțumesc că m-ai ajutat să îmi recapăt încrederea în mine ca mamă.  💗 

ELENA IAMANDI  //  

Întrebări Frecvente

Alăptarea este un lucru natural, de ce am nevoie de un curs?

La nivel mondial, 92% dintre mame au cel puțin o problema legată de alăptare în primele 3 zile după naștere. Majoritatea acestor probleme pot fi evitate prin stăpânirea lucrurilor de baza in alăptarea unui nou născut.

Când ar trebui să urmez un curs de alăptat?

Nu e niciodată prea târziu să te înscrii la un curs de alăptat, dar la modul ideal ar fi bine să o faci înainte să naști.


Potrivit unui studiu efectuat de Lamaze Internațional, cel mai potrivit moment pentru a te înscrie la un curs de alăptare este în trimestrul al 3-lea de sarcină. Mai devreme de atât, există riscul de a uita informațiile prezentate până când naști. 

Dacă îți e teamă că vei naște mai devreme, poți face cursul la sfârșitul trimestrului al doilea, dacă asta te face să fii mai relaxată.

Nu este înțelept însă să aștepți până după naștere: nu vei avea timp și energie să înveți nimic în timp ce te ocupi cu nopți nedormite, recuperarea după naștere, băițe, regurgitari și colici.

De asemenea, alăptarea este cu atât mai de success cu cât începi cu dreptul – este ușor să te descurajezi dacă întâmpini dificultăți din primele zile și nu știi ce să faci. 

De ce să mă înscriu la acest workshop?

Este singurul Workshop LIVE în care poți adresa întrebările tale și să primești un răspuns pe loc. 

E ca și când ai avea o consultație privată cu mine. 


Sunt Medic Specialist Pediatru și Consultant În Lactație Certificat Internațional (IBCLC - Internațional Board Certified Lactation Consultant® USA)  cu mulți ani de experiență și am ajutat mii de mame ca și tine.  


Sunt la rândul meu mamă și dorința mea cea mare este să ajut 1 milion de femei să alăpteze cu success. Din acest motiv am și înființat Clinica de Alăptare  în cadrul căruia am ajutat deja peste 5000 de mame să pornească cu dreptul în hrănirea bebelușilor lor și să aibă o experiență de alăptare liniștită și satisfăcătoare.

Poți să îmi garantezi că voi avea o alăptare fără probleme?

NU, aș vrea să pot însă! Fiecare mamă este un caz în parte, cu problemele ei; dacă vreodată cineva îți va garanta acest lucru te sfătuiesc să fugi în direcția opusă! 

Ceea ce îți promit este că vei fi echipată să te lupți cu principalele probleme care sabotează alăptarea. De asemenea, te voi învață ce să faci atunci când problema devine mai mare ca tine: unde să te îndrepți pentru cel mai bun ajutor posibil.

Cât durează workshopul?

Workshopul durează două ore, din care 30 de minute vor fi pentru a-ți răspunde la orice întrebare ai avea

Când și unde are loc workshopul?

Ne vedem online pe Zoom, în data de 28 ianuarie 2021, la ora 19:00. Imediat după înscriere vei primi un email cu toate datele și linkul pe care va trebui să îl accesezi pentru a participa.

Cât costă participarea la workshop?

149 Lei - cât o seară în oraș cu un film la cinema și o pizza după (înainte de pandemie, desigur). 

Va exista o înregistrare a acestui Workshop?

Da, va exista o înregistrare ce va fi disponibilă pentru un timp limitat. Cu toate astea, îți recomand să participi în direct la Workshop pentru a-mi putea pune întrebări LIVE.

© 2024, Pediatree.ro

contact@pediatree.ro